Cykliczne warsztaty dla dzieci

Warsztaty odbywają się w studio przy ul. Urzędniczej 30 raz w tygodniu w trzech grupach wiekowych (ilość osób w grupie max. 10). Prowadzący zajęcia to osoby z przygotowaniem zawodowym, doświadczone, szefowie kuchni znanych restauracji.

Nasze warsztaty mają na celu rozwijanie w dzieciach pasji gotowania, zdobywanie przez nich nowych umiejętności oraz wiedzy o produktach i technikach w kuchni. Nasi kursanci nauczą się komponowania zdrowych posiłków oraz odpowiedniego łączenia smaków. Zapoznają się z zasadami dotyczącymi serwowania potraw i estetyki na talerzu. Na zajęciach pojawią się potrawy z różnych stron świata, których smaki na pewno będą zaskakiwać.

Jesteśmy pewni, że kulinarne warsztaty dla dzieci prowadzone w naszym studio od 2012 roku są dobrym wyborem, który zaprocentuje już w niedalekiej przyszłości!

Grupa I – 7-9 lat

Mały Kucharz

Zajęcia w poniedziałki w godz. 17.00 – 19.00

HARMONOGRAM NA SEMESTR ZIMOWY

  • 02, 09, 16, 23, 30 październik 2017 – opłata miesięczna 300 zł/os.
  • 06, 13, 20, 27 listopad 2017 – opłata miesięczna 240 zł/os.
  • 04, 11, 18 grudzień 2017 – opłata miesięczna 180 zł/os.
  • 08, 15, 22, 29 styczeń 2018 – opłata miesięczna 240 zł/os.
  • 05 luty 2018 – opłata miesięczna 60 zł/os.

Maciej Kopczyński

Właściciel Kulinarnych Kreacji

Grupa II – 10-15 lat

Duży Kucharz

Zajęcia we wtorki w godz. 17.00 – 19.00

HARMONOGRAM NA SEMESTR ZIMOWY

  • 03, 10, 17, 24, październik 2017 – opłata miesięczna 240 zł/os.
  • 07, 14, 21, 28 listopad 2017 – opłata miesięczna 240 zł/os.
  • 05, 12, 19 grudzień 2017 – opłata miesięczna 180 zł/os.
  • 09, 16, 23, 30 styczeń 2018 – opłata miesięczna 240 zł/os.
  • 06 luty 2018 – opłata miesięczna 60 zł/os.

Marcin Socha

Szef kuchni Andel’s Hotel **** w Krakowie.