18 sierpnia 2017 (piątek) – 17:00-21:00

Warsztaty z kuchni włoskiej

Warsztaty poprowadzi Maciej Kopczyński

NA WARSZTATACH PRZYGOTUJEMY

  • Czarne ravioli z mozzarellą, bazylią i łososiem pieczonym
  • Filet z kurczaka marynowany w liściach bazylii, limonce i białym winie z kremowym risotto
  • Tarta pomarańczowa z owocami i paloną bezą

Koszt warsztatów – 180 PLN

zarezerwuj miejsce

Maciej Kopczyński

Kulinarne Kreacje

19 sierpnia 2017 (sobota) – 12:00-16:00

Warsztaty z wołowiny

Warsztaty poprowadzi Maciej Kopczyński

NA WARSZTATACH PRZYGOTUJEMY

  • Stek z polędwicy wołowej z sosami:

– sos czerwonej cebuli i octu balsamicznego

– sos z czerwonego wina

– sos z zielonego pieprzu

  • Ragout z wołowiną i z kluskami kładzionymi
  • Sałatka z rostbefem pieczonym, jajkiem w koszulce, pieczonym ziemniakiem i sosem z gorczycy

Koszt warsztatów – 200 PLN

brak wolnych miejsc

Maciej Kopczyński

Kulinarne Kreacje

10 września 2017 (niedziela) – 12:00-16:00

Warsztaty sushi

Warsztaty poprowadzi Jakub Antoniszak – Komar

NA WARSZTATACH PRZYGOTUJEMY

  • Inari sushi
  • Temari sushi
  • Futo maki
  • Ura maki
  • Hoso maki
  • Te maki
  • Nigiri
  • Rainbow maki

 

Koszt warsztatów – 180 PLN

brak wolnych miejsc

Jakub Antoniszak

Mistrz kuchni japońskiej

22 września 2017 (piątek) – 17:00-21:00

Warsztaty kuchni tajskiej

Warsztaty poprowadzi Jakub Antoniszak – Komar

NA WARSZTATACH PRZYGOTUJEMY

  • Tom kha gai – zupa kokosowa
  • Yam nua – sałatka z wołowiną
  • Guaeng daeng – czerwone curry
  • Kai med ma muang-kurczak z orzechami nerkowca

 

Koszt warsztatów – 180 PLN

brak wolnych miejsc

Jakub Antoniszak

Mistrz kuchni japońskiej

23 września 2017 (sobota) – 12:00-16:00

Warsztaty kuchni japońskiej

Warsztaty poprowadzi Jakub Antoniszak – Komar

NA WARSZTATACH PRZYGOTUJEMY

  • Tori no teriyaki – kurczak teriyaki
  • Buta niku no umeboshi mushi – wieprzowina na parze z pastą śliwkową
  • Sayaingen no shira-ae – sałatka z zielonej fasoli i dressingiem z tofu
  • Saba-no tsukeyaki – pieczona makrela
  • Ishikari nabe – kociołek Ishikari

 

Koszt warsztatów – 180 PLN

zarezerwuj miejsce

Jakub Antoniszak

Mistrz kuchni japońskiej

30 września 2017 (sobota) – 12:00-16:00

Warsztaty kuchni chińskiej

Warsztaty poprowadzi Jakub Antoniszak – Komar

NA WARSZTATACH PRZYGOTUJEMY

  • Dom sum – popołudniowe przekąski
  • Ning meng ji – kurczak cytrynowy
  • Xi hong shi ji dan tang – zupa z pomidorów
  • Liang ban huang gua – sałatka ogórkowa z czosnkiem
  • Niu rou mian – makaron w ostrej zupie z wołowiną

 

Koszt warsztatów – 180 PLN

zarezerwuj miejsce

Jakub Antoniszak

Mistrz kuchni japońskiej