Profesjonalne szkolenia dla kucharzy, sommelierów i baristów, warsztaty kulinarne dla dorosłych i dzieci, wynajem studia. Jedyne takie miejsce w Krakowie.
TORTANG GINILING – Danie w sam raz dla miłośników sycących śniadań – omlet z mieloną wołowiną i sosem rybnym.
SINIGANG – Treściwa zupa z boczkiem, pomidorami, szpinakiem i marynowaną papryką o charakterystycznym, lekko kwaskowym smaku.
JIAOZI Z WIEPRZOWINĄ I KAPUSTĄ – Coś dla fanów dim sumów – pierożki prosto z Pekinu wypełnione wołowiną i kapustą pekińską, smażone na patelni i gotowane.
MARUYA – Popularne szczególnie w krajach wyspiarskich, słodziutkie placuszki z bananami i cukrem.
Pieczona marchewka z fenkułem, harrisą, domową prażoną szalotką i migdałowym tofu.
Pieczony bakłażan z płynnym hummusem, sosem kawowym i tajską bazylią.
Sałatka z pieczonej dyni z piklami, sosem z czarnego sezamu i chrupiącą posypką.
Sałatka z buraka z sosem żurawinowym z chilli i limonką oraz przygotowana od podstaw, oryginalna mieszanka przypraw dukkah, którą każdy zabierze ze sobą do domu.
Pieczona papryka z wędzonym labneh i migdałami w palonym maśle.
Różowa kasza pęczak z grillowaną gruszką z salsą z botwinki, prażonym słonecznikiem i serem feta.
Pieczona marchewka z fenkułem, harrisą, domową prażoną szalotką i migdałowym tofu.
Pieczony bakłażan z płynnym hummusem, sosem kawowym i tajską bazylią.
Sałatka z pieczonej dyni z piklami, sosem z czarnego sezamu i chrupiącą posypką.
Sałatka z buraka z sosem żurawinowym z chilli i limonką oraz przygotowana od podstaw, oryginalna mieszanka przypraw dukkah, którą każdy zabierze ze sobą do domu.
Pieczona papryka z wędzonym labneh i migdałami w palonym maśle.
Różowa kasza pęczak z grillowaną gruszką z salsą z botwinki, prażonym słonecznikiem i serem feta.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaDowiedz się więcej