Wyświetlanie wszystkich wyników: 7
350,00 zł
Zajęcia prowadzi: Maciej Kopczyński
(Szef kuchni)
NA WARSZTATACH PRZYGOTUJEMY
Tortelloni ze szpinakiem orzechami i serem gorgonzola z orzechowym masłem.
Czarne ravioli z pastą krewetkową selerem naciowym i ricottą.
Risotto alla Milanese – tradycyjne danie z Mediolanu.
Tiramisu.
350,00 zł
Zajęcia prowadzi: Dominika Wójciak
(Kuchnia wegetariańska)
NA WARSZTATACH PRZYGOTUJEMY
Szparagi z piklowanym rabarbarem i różowym pieprzem.
Krem z kalarepki z krajanką szparagowo-rzodkiewkową.
Stek z kapusty z sosem berneńskim i konfitowanym żółtkiem.
Rabarbarowo-truskawkowy eton mess.
350,00 zł
Zajęcia prowadzi: Dominika Wójciak
(Kuchnia wegetariańska)
NA WARSZTATACH PRZYGOTUJEMY
Szparagi z piklowanym rabarbarem i różowym pieprzem.
Krem z kalarepki z krajanką szparagowo-rzodkiewkową.
Stek z kapusty z sosem berneńskim i konfitowanym żółtkiem.
Rabarbarowo-truskawkowy eton mess.
350,00 zł
Zajęcia prowadzi: Alicja Rokicka
(Kuchnia wegańska)
NA WARSZTATACH PRZYGOTUJEMY
Roślinne aromatyczne Pho z „wołowinką” z seitana.
Mięciutkie kluski z mąki ryżowej faszerowane pieczarkami.
Instant kimchi z mandarynkami.
Kimbap – czyli prawie sushi, ale po koreańsku z tofu.
Pudding z ryżu z chrupiącą orzechową honeycomb.
350,00 zł
Zajęcia prowadzi: Alicja Rokicka
(Kuchnia wegańska)
NA WARSZTATACH PRZYGOTUJEMY
Grubaśna focaccia z pesto z natki pietruszki i marchewki.
Karmelizowane młode marchewki, ciecierzyca z cytrynowym kremem z tofu, orzechami i olejem chili.
Pieczone młode ziemniaczki, sos romesco z salsą z jabłek.
Sałatka ze smażonej, marynowanej cukinii, zielonego groszku i ziołami.
Chlebek pistacjowy z cytrynowym lukrem i truskawkami.
350,00 zł
Zajęcia prowadzi: Mariusz Moskała
(Kuchnia azjatycka )
NA WARSZTATACH PRZYGOTUJEMY
370,00 zł
Zajęcia prowadzi: Mariusz Moskała
(Kuchnia azjatycka )
NA WARSZTATACH PRZYGOTUJEMY
Nigiri sushi
Hosomaki
Uramaki
Futomaki
Temaki
Gotowanie ryżu
Dobór składników